Baba-mama jóga

A foglalkozások során baba és mama együtt gyakorol. A babát sok érintésben részesítjük, masszírozzuk, a fejlődését támogató mozgássorral az anya átmozgatja gyermekét, illetve őt bevonva (vagy ha elalszik, akkor baba nélkül) az anya is gyakorol, végzi a regenerációt, feltöltődést támogató mozgássort, ászanákat, medencealapi izmok tornáját, légzőgyakorlatokat, relaxációt.

A babás jóga lehetőséget ad arra, hogy megalapozd gyermeked harmonikus testi és lelki fejlődését, a jó anya-gyermek kapcsolatot, valamint, hogy anyaként is jól érezd magad, feltöltődj.

A közösen végzett gyakorlás segíti az egymásra hangolódást, a közös kommunikáció kialakulását, támogatja a kötődést, biztonságot nyújt a baba számára, biztos alapokat adva fejlődéséhez. A babával való jó kapcsolat kialakítása mellett a jóga az anyának segít a szülés utáni regenerálódásban, a szülés előtti kondíció visszaszerzésében.

Mindemellett gyakran jól esik kimozdulni otthonról, egy megértő női közegben lenni, megosztva a tapasztalatokat, élményeket. És ami nem elhanyagolható, hogy egy boldog mamának és babának az apa is örülni fog