Anya-lánya jóga

Minőségi idő, közös élmények együtt!

Szeretnél olyan programot gyermekeddel, amely csak rólatok szól, ahol igazán egymásra tudtok figyelni?

Ez a minőségi idő, melyet együtt töltötök, jó lehetőség az együttlétre, a kapcsolódásra.
A sok páros gyakorlat támogatja az egymásra figyelést, az összehangolódást, az alkalmazkodást, segít megérezni azt, hogy milyen támogatva lenni, támogatni.
Többféle jógaoktató-képzést végeztem (hatha-, yin-, női-, gerinc-, kismama-, baba-mama és gyerekjóga), ezért előzetes megbeszélés után össze tudok állítani egy számotokra megfelelő, közös jóga gyakorlást.

A közös gyakorláshoz nem szükséges előzetes jógás tapasztalat.


Várlak titeket szeretettel!

Vélemények

  • Éva
    A lányom nagyon élvezte a jógaórákat, mindig örömmel várta a következő foglalkozást. A lelkes és csupa mosoly oktatójuk vezetésével megtanult pózokat mindenkinek szívesen megmutatta és a maga örömére is gyakorolta itthon. Sajnos az oviban csak egy évig járhatott, pedig szívesen beírattuk volna a következő tanévre is.
    Éva
  • Kamilla
    Marci mindig jókedvűen, felszabadultan érkezett vissza a jóga órákról társaival. Játékos elemekkel le tudta kötni a figyelmüket Anett, ami 4-6 éveseknél nem mindig egyszerű. Megtanultak relaxálni, helyesen lélegezni, jól megmozgatták magukat az ovis nap végén és nagy örömükre közben még mondókázhattak, énekelhettek, kuncoghattak is.
    Kamilla