Készüljünk együtt a tiszta beszédre!

Röviden a terápiáról

A gyermekekkel elsősorban egyéni terápia keretében foglalkozom, így lehetővé válik, hogy a számára legideálisabb fejlesztést kapja. Az egyéni foglalkozások mellett kis létszámú, 2-3 fős csoportok is alakulnak, mely több szempontból is előnyös lehet, például a gyerekeknek gyakran nagyon motiváló egy-két kedves társ jelenléte, így a játékos feladatok sokkal élvezetesebbek.

Komplex fejlesztés

A fejlesztés mindig komplexen történik. Ha egy gyermeket szülei például beszéd/nyelvi fejlesztésre hoznak, de bármilyen más területen is tapasztalok nála elmaradást -például mozgáskoordináció, finommotorika, általános tájékozottság, különböző részképességek, figyelmi, gondolkodási funkciók terén stb.- ami az életkorában elvárható lenne, akkor ezt figyelembe véve állítom össze a foglalkozások anyagát. Előfordul, hogy szükséges a szorongások, gátlások oldása, az önbizalom növelése, melyben nagy segítségemre vannak a jógagyakorlatok, ezért szükség esetén a gyerekjóga eszköztárát felhasználva, a gyerekjógával, valamint kutyás terápiával kiegészítve történik a fejlesztés.

A gyerekjóga támogatja a fejlesztést!

A gyerekjógáról bővebben itt olvashat.

Főbb területek, melyekkel foglalkozom


Vélemények

 • Adrienn
  10 éves kislányunkat vittük Anetthez és Mickeyhoz másfél órás foglalkozásokra. A szövegértést és nyelvtant gyakorló feladatok mellett jógázás és kutyusozás is belefért a foglalkozásba. Sok jó élményünk volt és hasznosnak bizonyultak a foglalkozások. De ha egy dolgot kell kiemelnem; kislányunk már nagyobb, néha egyedül megy le a Bikás parkba egyet sétálni. Egyáltalán nem fél a kutyáktól. Köszönjük, Anett!
  Adrienn
 • Zsuzska
  Kisfiam Anetthez járt logopédiai fejlesztésre, amit nagyon szeretett Anett kedvessége, türelme, a feladatok sokszínűsége, és persze Mikey miatt. Anettnek köszönhetően hamar hallható volt a javulás, néhány hónap alatt pedig teljesen eltűntek a gubancos hangok. :)
  Zsuzska
 • Nóri
  Anettel még friss anyukaként találkoztam és volt lehetőségem kicsit rendbe tenni a testemet szülés után és jól átmozgatni Zozit. Fantasztikus óráink voltak együtt, Anett egész személyéből árad a hivatásszeretet és a szakértelem. Három évvel később újratalálkoztunk vele, mint fejlesztővel és logopédussal. Szakértelmének köszönhetően kisfiam nem csakhogy megszólalt, de hétről-hétre látványosan fejlődött. Közel egy év után már verseket jegyez meg és egyre többet kommunikál velünk. És persze minden héten repülünk Anetthez és Mickey kutyushoz.
  Nóri
 • Erika
  Anett profizmusán túl szívét-lelkét teszi minden gyerekfoglalkozásába, Mikey a hab a tortán, irtó cuki és ő is vérprofi!
  Erika
 • Orsi

  Szülőként rengeteget köszönhetek neki, hogy a beszédhibás, szorongó, idegrendszeri értetlenséggel küzdő gyermekem idén már négyes átlaggal fejezte be az iskolát, sokkal nagyobb az önbizalma, és megtalálta a helyét a társai között.

  Orsi
 • Ákos anyukája

  Nem csupán logopédus, hanem egy széles látókörű, jól képzett fejlesztő pedagógus.

  Ákos anyukája
 • Orsolya

  Remek szakember, mind a logopédia, mind más, kapcsolódó részképesség-fejlesztés terén. Végtelenül alapos, lelkiismeretes és gyerekközpontú. A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek.

  Orsolya
 • Márti
  Anett hónapok óta foglalkozik a kisfiunkkal, akinek logopédiai - többek között beszédértési, beszédészlelési problémái vannak. Végtelen türelemmel és kedvességgel fordult a gyerkőchöz, a foglalkozásokat a maga barátságos, szerény módján, de mégis kellő hatékonysággal tartja. Az órákra mindig alaposan felkészül, sok kiegészítővel, játékkal dobva fel azokat. Visszacsatolást, tanácsokat, praktikákat rendszeresen kapunk tőle, így ezek alapján mindenkinek, aki hozzánk hasonló cipőben jár, szívből ajánlom.
  Márti
 • Krisztina
  Anettel az óvodai logopédiai fejlesztésen találkoztunk. 2 éven keresztül segített a fiamnak a hangok kialakításában. Ez idő alatt nagyon sokat fejlődött a fiam hangképzése és a dadogása is. Nagyon szépen köszönjük a kedvességét, a sok mosolyát!
  Krisztina
 • Andrea
  3 éves korától foglalkozik a lányommal Anett. A gyermekem nemcsak közreműködik a foglalkozásokon, de imádja Anettet és itthon is szívesebben csinálja a gyakorlatokat. Rengeteg hanghibáján sikerült már javítani, mely Anett türelmének és hozzáértésének köszönhető.
  Andrea
 • Orsi

  Anett, sokkal több volt, mint egyszerű logopédus. Amellett, hogy Ákos fiamnak tökéletesen korrigálta a beszédhibáját, az emellett fennálló tanulási nehézségeivel is komplexen foglalkozott. Többek között olvasási, szövegértési, finommozgásos feladatokat, illetve feszültségoldó gyakorlatokat is végeztek, melyek maximálisan hozzájárultak ahhoz, hogy Ákosnak nem kellett osztályt ismételnie alsó tagozatban.

  Orsi